2012. május 7., hétfő

27.Fejezet~ Mr.Feelgood

Sziasztok!
Sajnálom, hogy késtem a fejezettel..de mos itt vagyok! :) A 26.fejezethez kapott kommentekre már válaszoltam, és köszönöm! Hát, nem lett a legjobb fejezetem..sajnálom, de azért remélem, tetszeni fog nektek ;) És bocsi a hibákért :$
ölel mindenkit, Vanity



~ Akkor, mehetünk? ~ Mutatott az ajtó fele.
~Menj előre, én még gyorsan lerendezek valamit…. ~ Biccentettem a rám váró Benre és bocsánatkérően néztem rá. Rábólintott és előre ment.  Oda sétáltam nagybátyámhoz és karba fonta a kezét.
~ Eric Saade? ~ Kérdezte sejtelmes vigyorral az arcán, de közben a hangjában csengett az értetlenség is. Elhúztam a számat és rábólintottam. ~ Miért pont ő? ~ Vonta össze a szemöldökét.
~ Milyen furcsa, mindenki ezt kérdezi… Miért pont ő? ~ Kérdeztem én is drámaian és megvontam a vállamat. ~ Ideadod? ~ Nyújtottam a jobb kezemet feléje, de válaszul csak megrázta a fejét.  Jól tudta mit szeretnék, de még is úgy tett, mint ha nem tudná.
~ Mégis mit? ~ Oldalra döntöttem a fejemet és elkomorodtam. ~ Ja, hogy ezt szeretnéd… ~ Mint aki megvilágosodott nyúlt a zsebébe és elővette azt, amire szükségem volt. Körözött egyet a csuklójával és diadalittasan elvigyorodott.
~ Kérlek!
~ Egyél nyalókát! ~ Vágta rá és elfintorodtam. Már próbáltam azt, hogy csak nyalókát eszek, de sajnos nem vált be. El lettem átkozva a dohányzással! ~ Amúgy is, te kértél meg, hogy vegyem el tőled és vissza ne adjam! Szóval, most ne nyöszörögj azért, mert nem vagyok hajlandó odaadni. ~ A témát lezártnak titulálta és visszahelyezte a zsebébe. Úgy tettem, mint ha nem zavarna, és hátat fordítottam neki.
~ Utállak! ~ Jelentettem ki, felkaptam az asztalról a táskámat és megindultam a kijárat fele.
~ Én is szeretlek! ~ Kiabált utánam, amire önkéntelenül és elmosolyodtam. Kiléptem a meleg, napsütötte helyre, ahol megpillantottam Ericet a kocsinak nekitámaszkodva, napszemüvegben és kalapban. Gyorsan átszeltem a köztünk lévő távolságot és elé léptem.
~ Milyen programot szerveztél te nekem? ~ Mosolyogtam rá, ellökte magát a kocsitól és kinyitotta az ajtót.
~ Az maradjon az én titkom. ~ Beszálltam az anyósülésre, becsukta az ajtót megkerülte a kocsit és beült a volán mögé. Az úton nem szóltunk egymáshoz, Eric az utat bámulta, míg én az elsuhanó tájat figyeltem. Körülbelül fél órát utaztunk, és mikor félre állt rögtön megpillantottam a tengerpartot. Kiszállt az autóból, és én is követtem példáját. Arrébb sétáltam és letaglóztam a látványtól, annyira szép és álomba illő volt.
~ Gyere! ~ Sétált el mellettem, és gyorsan észbe kapva mentem utána. ~ Még a szüleim mutatták ezt a helyet, mikor kisebb voltam. Akkor még nem érdekelt, nem láttam semmi jót egy hülye tengerpartban. De, később sokat járkáltam ide ki egyedül és rájöttem, hogy igen is jó hely. Mert itt az ember gondolkozhatott, egymaga lehetett. Volt olyan idő, mikor bele voltam zúgva egy lányba. Teljesen más volt, különleges! Aztán később rájöttem, hogy csak hülyített. Anno volt még egy kis rádióm, fogtam magam és eljöttem ide és elkezdtem hallgatni a dalokat majd szerelmi bánatomban a homokba irkáltam szövegeket. Csak én és a rádióm…
~ Így született meg ez a dalod? ~ Kérdeztem halkan, amire elmosolyodott.
~ Igen, aztán leírtam egy papírra, és később azt el is vesztettem. Így nem került fel a Masquerade albumra. A turné befejezte után anyám elém állt és egy papírt nyomott a kezembe. Ő találta meg, és akkor úgy döntöttem, a következő albumon száz százalék hogy rajta lesz. Így is lett! ~ Fejezte be a kis történetet. Teljesen átéreztem a mondottakat, de én most úgy voltam vele, hogy itt nincs helye bánatnak, csak is boldogságnak. Így kapva az alkalmon levettem róla a kalapját és előre futottam, hogy véletlenül se kapjon el. A fejemre raktam és Eric felé fordultam, aki lassú léptekkel közeledett felém. Egyáltalán nem érdekelte az, hogy elvettem tőle a létfontosságú kalapját. Hol itt a csapda?
~ Tényleg? ~ Ugrott fel a hangom egy oktávval feljebb és mikor azt hittem, hogy figyelmén kívül hagy, nagyot tévedtem.  A térdem alá nyúlt és felkapott, én pedig nevetve öleltem körül a nyakát. Rám nézett, tekintete üresen, semmit mondóan cikázott a szemeim között. A következő másodpercben ajkai ostromolták az enyémeket.  De ez is, mint minden pillanat túl gyorsan ért véget. Hirtelen megéreztem a lábam alatt a talajt és tudtam, hogy Eric választ akar majd. Tele van kérdéssekkel és sok mindent nem ért. Nem hiába hozott el egy kedvenc helyére… - Egy nagyot sóhajtott.
~ Miért jött minden helyre oly hirtelen? Miért hagyod, hogy megcsókoljalak, mikor elméletileg csak barátok vagyunk? ~ Sejtettem, hogy ez is be fog következni a mai nap folyamán. Választ követel, és amilyen makacs, el fogja érni őket.
~ Olyan ember voltam melletted, amilyen nélküled már soha nem leszek… boldog! Úgy jöttem Svédországba, hogy eldöntöttem magamban, hogy megváltozom! Új életet kezdek és ez csak is úgy megy, ha magam mögött hagyom a múltamat. Ezért jött helyre hirtelen minden. Miért hagyom? Tégy még egy próbát és akkor talán megkapod a választ… ~ Fordítottam neki hátat és megindultam, de nem váratott magára, a karom után kapott, visszarántott és ajkát az enyémre tapasztotta. Mohón csókolt, vágytól fűtötten, de levegőhiány miatt elhúzódott és zihálva nézett mélyen a szemembe. Igen… ha váratlanul magukhoz rántanak, és kérdés nélkül megcsókolnak, akkor a határozottság beszél belőlük. Ettől lesz férfi a fiúból…
~ Remélem tisztában vagy vele, hogy Mike-t még megfojtom, amiért randira hívott! ~ Vigyorodott el, és unottan megforgattam a szememet. Összekulcsoltuk az ujjainkat és kézen fogva sétáltunk tovább a homokos parton.
 ~ Amúgy nagynéni leszel! ~ Emelte rám barna íriszét és halványan elmosolyodott. Rábólintottam.
~ Igen! Annyira örülök neki! De, lehet egy kérdésem? ~ Kérdeztem félénken.
~ Persze!
~ Miért komorodtál el a hír hallatán? ~ Tettem fel a kérdést kíváncsian, de válaszul csak megrázta a fejét.
~ Lényegtelen. ~ Lehet, hogy most nem akar róla beszélni, de később akkor is kiszedem belőle, ha törik, ha szakad. - Újra beállt közöttünk a csend, de nem volt érezhető kínosnak. Inkább kellemesnek, élveztük egymás társaságát, szavak nélkül. De észrevettem, hogy somolyog magában, és valamire készül.
 ~ Tudod mit? Játszunk, te vagy a fogó! ~ Nyomott egy puszit az arcomra és elkezdett futni. Lassan fogtam fel a mondottakat, de aztán utána eredtem, és mikor megállt egy pillanatra utolértem. Megfordult és a srác nyakába borultam.
~ Megvagy! ~ Feleltem nevetve és eltoltam magamtól. Adtam egy puszit a szájára és tovább mentünk. Újra szóba jött az albuma, mesélt arról is, hogy lemondja a Made Of Pop turnét, és a Vol.2-vel készít showt. És hogy hamarosan új videoklipet is forgat. De azt nem árulta el, hogy melyik dalból, az még titok. De engesztelésként elénekelte azt a dalát, amit az amerikai rapperrel készített Londonban.

„She’s Cooler Than Ice
Flyer Than Wind
Hotter Than Fire
This Is The Night
I’m Burnin within
She’s Hotter Than Fire…”

Az éneklése után leheveredtünk a homokba, a combjai közé ültetett és karját a derekam köré fonta. Tekintetemmel a tájat pásztáztam, hiszen nem mindennapi idillt nyújtott. Meg olyan romantikus pillanat is volt mind addig, még meg nem szólalt Eric telefonja.


/Eric/

Előkutattam a zsebemből a telefont és nyomtam a fogadás gombra.
~ Mi az Alex? ~ Szóltam bele, és különböző hangokat hallottam a háttérben. Hol van?
~ Azonnal gyere ide a próbaterembe. ~ Mondta ellentmondást nem tűrő hangon, és közben valakinek beszélt.
~ Miért? Mi történt?
~ Majd megtudod, ha idejöttél. Csak gyere! Kapsz öt percet… ~ Az kevés lesz….
~ Boccs haver, de nem Stockholmban vagyok jelenleg, kevés lesz az öt perc! De sietek! ~ Nem vártam meg a válaszát, kinyomtam a telefont.
~ Valami gond van? ~ Kérdezte Mays miközben feltápászkodtam a földről és leporoltam magamat.
~ Nem tudom mi történt, csak Alex arra utasított, hogy azonnal menjek… ~ Vontam vállat és visszamentünk a kocsihoz. Meg sem álltunk a próbateremig, de arra kértem, hogy maradjon a kocsiba, még én lerendezem a dolgokat. –Sietősen lépkedtem a lépcsőfokokon, és a folyosó végén lévő ajtót feltépve beléptem a helységbe. Néhány szem rám szegeződődött, a többiek pedig veszekedtek.
~ Utat emberek! ~ Férkőztem át magam és megláttam Kevint és Jennifert akik a veszekedés okai voltak. Széttártam a karomat és vártam a magyarázatot mindenre. Miért ráncigáltak el?
~ A két jó madár most mondott fel! Itt hagynak minket, mikor hamarosan újabb fellépésünk lesz! Meg videóklip forgatás is. ~ Vázolta fel röviden Alex a helyzetet ingerülten és Edin mellé lépett. Thomas-ra pillantottam, aki az asztalnál ült és csak nézett. Legyintett egyet és már látszott rajta, hogy őt nem érdekli a dolog… Magatehetetlen.
~ És miért?
~ Mert nem akarunk a Team Saade-val dolgozni. Meguntuk! Meg kaptunk egy jobb ajánlatot is… ~ Válaszolta flegmán Jennifer, és felszökött a szemöldököm. Jobb ajánlat? Mégis kitől?
~ Danny táncosai vagyunk holnaptól! ~ Mondta félvállról Kevin és megindult a kijárat fele nyomában Jenniferrel. Hagytam őket elmenni, úgy sem tehettem volna mást. Az már kérdéses, hogy honnan szerzek két új táncost…. Mindenki lenyugodott és leültek a parkettára. Én pedig fel-alá mászkáltam és gondolkoztam azon, hogyan oldjam meg a problémát.
~ Nyílt egy új tánciskola, innen nem messze. Kereshetnénk ott… ~ Adott egy nagyon jó ötletet Alex.
~ Akkor induljunk! ~ Csaptam össze a tenyeremet. A többiek hazamentek mi meg lementünk a kocsihoz. Haverom először nem értette, hogy miért kell a hátulra ülnie, de mikor beszállt a kocsiba, egy hatalmas vigyor terült szét az arcán.
~ Szia Mays! ~ Köszöntötte a lányt, aki csak integetett. Alex megmondta a címet és könnyen oda is találtunk. Úgy döntöttünk, csak egy tánc próbát nézünk meg, és a tanár a nevem hallatán egyből elmosolyodott és csak egy aláírásért cserébe engedte, hogy beüljünk az órájára. Ezt teljesítettem is, és leültünk az egyik padra. Tehetségesesek voltak a táncosok, de csak egy fogott meg igazán. Egy vörös, göndör hajú lány.
~ Te is a göndört nézed? ~ Kérdezte kíváncsian Alex, és csak vigyorgott. Rábólintottam.
~ Igen, őt! De, ha ő el is vállalja, akkor is kell még egy táncos, és itt nem hiszem, hogy találnék még egyet… ~ Feleltem elhalt hangon, remény veszetten. Összenéztem a sráccal, aki a közöttünk ülő Mays felé kacsingatott. Egyből leesett a tantusz, és már én is vigyorogtam. Mindkettőnk tekintete a lányra siklott, aki csak előre fele bámult. Miután észrevette hogy bámuljuk, ijedten pislogott és megcsóválta a fejét.
~ Engem felejtsetek el! Nem táncolok! ~ Jelentette ki, és felemelte a kezét védekezésképp. Aztán eszembe jutott egy kis bökkenő is… Nem várhatom el tőle, hogy beálljon táncosnak, miközben őt akarom a Backseat videóklipjébe. – Ekkor megszólalt a telefonja, és kiment a teremből. Körülbelül tíz perc-et vártunk majd mi is utána mentünk. Ha vége lesz az órának majd beszélek a göndör hajú lánnyal.
~ Mi a terved Eric? ~ Tette fel kissé dühösen a kérdést Mays és a telefonját markolászta a kezében. Őszintén, megijedtem! ~ Thomas telefonált, mi szerint Eric Saade engem akar az új videóklipjébe. Tényleg?
~ Ne legyél dühös! Ez csak egy videoklip, amiben bulizunk, csókolózunk.. ~ Kezdtem el sorolni a dolgokat, de tarkón vágott.
~ Nagyon nem jó vicc! ~ Erőltetett magára egy kis nyugodtságot. ~ Miért pont én?  ~ Vágta csípőre a kezét és várta a sokatmondó válaszomat.
~ Mert veled lenne teljes a klip! ~ Válaszolta unottan Alex. Ekkor nyílt a terem ajtaja és a táncosok csak úgy száguldottak kifele. Amint megláttam a vörös hajút lányt, oda rohantam hozzá.
~ Szia. Eric Saade! ~ Kezet ráztunk.
~ Rim Taya Shawki. ~ Mosolygott rám, és Alex lépett mellém.
~ Tudod, a haverommal téged figyeltünk, és el kell ismernem, hogy nagyon tehetséges vagy! Szükségem lenne egy táncosra, aki szerepelne az új klipemben, és mi téged kérnénk fel…..

(Taya és Eric)


8 megjegyzés:

  1. Szia! :D
    Na,erre a fejezetre nem merd azt mondani,hogy béna! :P mert nem leszünk jóban! :D
    Ez a tengerpartos tetszett! Én és az én rádióm. :) Elképzeltem Ericet,ahogy a tengerparton a rádiójával ül és éppen dalszöveget ír. :D
    Maja meg nem kapja meg a cigi! :P kész leszokik! :D Ben bácsi jól tette,hogy nem adta oda.
    És hallod... a végén még megszeretem Tayát? :D mert most szimpibb lett így nekem. :) Mollyt is így szerettem meg anno. :D szóval... és Maya meg szerepelni fog a klipben! és késsz! :D nincs apelláta!
    Szóval ez a fejezet pontosan ugyanolyan szuper volt,mint szokott... :P és nem fogom rámondani,hogy... inkább nem írom le.. :D
    Várom a folytatást! :D már nagyon érdekel a klip. :)
    Pusz: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  2. Most ez komoly? Vagy Eric csak húzza Maysot? :O Neki kell a klipben szerepelni, Eric nem csókolhat meg más lányt..és én amúgy sem szeretem ezt a csajt :/ (Amúgy azt lehet tudni hogy igazából mi lett Jenniferrel és Kevinnel?)
    Nagyon tetszett a tengerpartos rész :) Tényleg igazán romantikus volt ;) És Ben XD komolyan imádom :D Akkora jó fej.. de mi az hogy mért pont Ő? Hát ki más lenne? XD :$
    Tetszett Eric kis története a Rádiójáról ^_^ :D
    Szerintem igen is jó rész volt :D
    oh a köszönés megint lemaradt az elejéről :D Bocsi de hát mindig így fejezed be :D szóval Szia :D
    Várom a folytatást
    pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Olyan jó volt olvasni hogy kicsit boldogok voltak :D Komolyan simogatta a lelkem az a tenger partos rész :D De az a telefon... :/ Mindig a legrosszabbkor csörög :/
    Ezzel a csajjal ugye csak ijesztgetni akarja Eric Mayát :O
    Imádtam azt az anyukás történet mesélést :D Én úgy várom hogy Eric bemutassa a családjának :D Remélem befogja :D Meg Maya is HIVATALOSAN Bennek :D
    Na várom :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  4. Szia! :))
    Itt vagyok, és csak két napot késtem. :$
    Na de nézzük a fejezetet. ;)
    Mays szemszögét ha egy szóval kellene jellemeznem, az aranyos szócskát kapná, de ne ijedj meg, nem úszod meg ennyivel. :D Kezdjük Ben bácsival, hogy én mennyire imádom ezt a csávót, na jó, lehet, hogy közrejátszott, hogy Robert arcára formázod, de egy nagyon pozitív, életvidám és humoros szereplő. :D
    Mays és Eric beszélgetése pedig nagyon idilli volt, főleg hogy egy olyan festői tájat nézhettek közben.
    Az Eric szemszög pedig... én nem gondoltam volna azt, hogy haraggal vált el a táncosaitól, de te most így alakítottad. ;) Tudtam, hogy nagyjából mi fog történni, mégis meglepődtem. :D Én tudom, hogy Eric miért lett szomorú, amikor megtudta, hogy Mays nagynéni lesz, ezért sajnálom is szegényemet. :/ Annak azért örülök, hogy ilyen gyorsan megtalálták Taya-t, mert szükség van emberekre a klipben, és Mays nem fog majd tudni táncolni, ha közben Ő alakítja Eric szerelmét... :D
    Váárom a folytatást, ja és nagyooon tetszett a fejezet! *-*
    Puszillak, adadel ♥

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nem kezdem el szabadkozni de bocsánatot kérek hogy ilyen rég nem írtam, de minden részt elolvastam és nagyon tetszettek :D
    Nem tudok hosszú komit írni bocsánat,de tényleg rengeteg a tanulni valóm.... csak jelezni szeretném hogy továbbra is imádom amit írsz és folyamatosan olvasom is :D
    puszil ßißi

    VálaszTörlés
  6. Sziia! :)
    Elnézést kérek a kommentem késéséért, komolyan úgy rémlett, mintha írtam volna. :/ o_O
    Ben... igaz, hogy nem főszereplő, de imádom ezt a férfit. :D Lehet már csak a külseje miatt is, mert nagyon, de nagyon hasonlít egy bizonyos emberre, aki úgymond a közös szerelmünk... na, de ezt hagyjuk. :P
    Miért pont Eric? Ilyet nem illik kérdezni, evégre csak rá kell nézni, és meg is kapjuk a választ. :P Maya, ne szokj vissza a cigire, mert abból csak bajok lesznek... egyél nyalókát. :P
    A tengerpart... egyemmeg, de aranyos. ^_^ Just me and my radio. Hát igen, ha az ember egyedül van, akkor a legjobb gyógyír a zene. (Megjegyzem: köszönöm Eric Khaled Saade, hogy magányomban Te vagy a gyógyír. ^^ :D)
    És a táncosok... wáá, mi ez, hogy jobb ajánlat?! És mi az, hogy új táncosok?! Ez komoly?
    Vajon mik fognak történni, ha Taya és Eric közelebb kerülnek egymáshoz? Vajon csak barátok maradnak, vagy... nem, nem, nem, csak barátok lesznek. Ugye?? *-* Kérlek, mondd, hogy nem terveztél semmi bonyolódást Maya és Eric kapcsolatába. :P
    Mikor lesz következő fejezet? :) Remélem minél hamarabb. :P
    Siess vele, kérlek. ^^ Csókollak <33

    VálaszTörlés
  7. Szia Vanity!

    Pöppet késtem, de próbálok itt lenni és mindig írni, szóval bele is kezdenék. :))
    Hihetetlen jó fejezet volt, minden volt benne, ami kellett, úgyhogy imádtam.
    Édesek voltak, ahogy újra összejöttek, hogy végre megnyíltak egymásnak, úgysem hittük, hogy sokáig megy még ez a huzavona, de remélem, hogy már nem lesz újabb szakítás, mert azt már nem élném túl. Akkor annyira hihetetlenül durva lenne minden, hogy le sem tudom írni... :D Szóval ne szakítsd szét őket megint, elég volt az a féltucat szakítás, amin már végigmentek.
    Az, hogy miért fáj neki ez a terhességes, nagynénis dolog, nem értem. Ez ki fog majd derülni? Vagy feleslegesen stresszelem magam rajta? :D Mert amúgy nagyon, nagyon érdekel, ötletem sincs a válaszra.
    Ami a táncosokat illeti, mindkettőt felpofoztam volna. Egyrészt mi az, hogy csak így lelépnek, kettő, mi az, hogy Eric csak így hagyja őket elmenni, három, mi az, hogy ez az egész Danny miatt van? Pfúúúj! Megverem őket, ha meglátom!
    Örülök, hogy Mays is benne lesz a klipben, romantikus! :)
    Az, hogy Taya itt van... nos, féltékenységből nem szeretem a csajt, és nem tudom, hogy itt milyen lesz a viszonyunk egymással, majd kiderül. ;)
    Siess a frissel! :) Csókollak

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!!


    @AnnaLove Szia! :’) Oké, akkor nem mondom! De, azt gondolom :P Örülök hogy tetszett! Nem, sajnos nem fog leszokni róla… de próbálkozni azért szabad. Nem de?:’) :D Én megkedveltem Taya-t..és ne kérdezd hogy miért :’D Nem tudok rá értelmes választ adni… :’) Amúúgy, ez a célom..hogy megszeresd :P Biztos vagy benne, hogy szerepelni fog a klipben? Hogy elvállalja? :))) Ooh, még örültem volna, ha leírod megint :$ :P Köszönöm hogy írtál, és amint lesz „időm” rohanok hozzád komit írni :’)
    ölel, Vanity

    @Roxii Szia!:’) Miért húzná? <- Ezt nem nagyon értem :’) Taya csak táncosként tűnne fel a klipben, szal semmi aggodalom :P Hát, a két táncos felmondott mert kapott egy –szerintük- sokkal jobb ajánlatot Danny-től. Jobb lehetőség! Ha nekik ez jobb ;) Azt vettem észre, hogy nagyon szeretitek Bent :DD Persze, én ennek csak örülök :) Hát.. a harmadik évadban már más lesz ;D Sietek a következő fejezettel, és köszönöm hogy írtál :’) És semmi, elnézem :P
    ölel, Vanity

    @Jenni Szia! :’) Igen, szükség volt most egy kis nyugisnak nevezhető részre:’) Miért ijesztgetné? Ezt te is félreértetted :’) Taya csak táncosként tűnik majd fel a videoklipben… más szerepe nem lesz! Aggodalomra semmi ok! :P És, nem tudom hogy olvastad e az első évadot, de ha nem akkor elmondom: A történetben Ericnek nincs családja… Szóval … :\ remélem most érted :’) És befogja mutatni Mays Bennek :P Köszi, hogy írtál :’)
    ölel, Vanity

    @adadel Sziia! :’) Csak két napot..elnézem :P Ááh, köszönöm a jellemzést :P Meghiszem azt, hogy imádod. Mindenki imádja, köztük én is :$ :DD Örülök hogy tetszett :az a rész :’) Hát..nem mindenki válhat el boldogan :’D Most..haraggal történt meg az eset :P Na..vajon miért? :$ Mert én kajak nem tudom mire gondolsz pontosan..:P Öhm..biztos vagy benne, hogy Mays fogja alakítani Eric szerelmét a klipben?;) Örülök hogy ez a fejezet tetszett :) Köszönöm hogy írtál :P
    ölel, Vanity

    @ßißi Istenem..de aranyos vaaagy! *--* 100 %-ban elnézem.. :)) Tanulj csak, hiszen az fontos! Nagyon-nagyon köszönöm hogy ezért írtál nekem, hogy jelentkezz :’) Imádlak!
    ölel, Vanity

    @Sziszaa Szia! :’) Semmi gooond :P A közös szerelmünk :$ Imáádom :’D Azért, nem csak a külső a lényeges..ugye tudod?:P De sajnos visszaszokik… De megfog próbálni leszokni :’) Megnyugodhatsz..nem lesz semmi Taya és Eric között..csak is barátság :’) Hát..nem terveztem..de még bármi megtörténhet :P Sietek a következővel ahogy csak tudok..már a felét megírtam :’)
    Köszi, hogy írtál :3
    ölel, Vanity

    @NinaLaw Szia! :’) AHj..nem. Én sajnálom! Teljesen elvagyok csúszva a komment írással nálad is..na meg az olvasással is :\ De ígérem, amint lesz időm és lerendeztem mindent, hozzád is megyek :’)
    Imádtad? Úristen, köszönöm :’) Most kicsit félredobjuk a szakításokat és jön egy kicsit boldogabb korszak. Persze lesznek veszekedések, de semmi komoly :’) Hiszen, egy kapcsolat nem kapcsolat veszekedés nélkül, igaz?:’) Nem fogom őket szétszakítani :P Nyugodtan felpofozhatod a táncosokat..engem nem zavar :’D Öhm…. Annyira biztosak vagytok abban, hogy Mays benne lesz a klipben :’D ez vicces :$ Majd meglátjuk mi lesz :P Taya csak is pozitív szereplő lesz! Egy jó barát Ericnek és Maysnak is majd :’) Sietek! És köszönöm, hogy írtál :3
    ölel, Vanity

    VálaszTörlés