2012. június 9., szombat

32.Fejezet~ Düsseldorf (I.rész)

Sziasztok drágai olvasóim! :)

Meghoztam az új fejezetet! Remélem tetszeni fog mindenkinek! :$ Próbáltam valósághűen megírni, mint ha ti is ott lennétek..remélem valamennyire sikerült ezt a hatást elérnem! :) Az időbeli ugrások miatt bocsássatok meg! A 31.fejezethez írt kommentekre természetesen válaszoltam!
Kellemes Olvasást!



Már itt vagyunk Németország egyik híres városában, Düsseldorfban. Itt kerül megrendezésre a 2011-es Eurovíziós Dalverseny első és második elődöntője, az Esprit Arénában. Az első elődöntő már le is zajlott. Tizenkilenc ország versenyzett, és közülük csak tíz jutott tovább. Szerbia, Litvánia, Görögország, Azerbajdzsán, Grúzia, Svájc, Magyarország, Finnország, Oroszország és Izland. Ők már biztosan ott lesznek a döntőben.  Ma fog lezajlani a második elődöntő, ahol szintén tizenkilenc ország fog este megküzdeni azért, hogy ők nyerhessék meg az Eurovíziós Dalfesztivált. Nagyon sok fiatal tehetséggel futottunk össze a mai nap folyamán. Például bejutottunk az írek versenyzőjének próbájára is. A Jedward keményen dolgozik, és biztosak lehetünk abban, hogy egy remek showt fognak ma este csinálni a színpadon. Nem mellesleg az egyik esélyessel is beszélgethettünk, és mi természetesen kifaggattuk, hiszen nagyon sok pletyka terjeng most róla, amióta sajtótájékoztatót tartott hazájában az Eurovízió előtt. Elkaptuk a svéd versenyzőt, Eric Saade-t Düsseldorf egyik kávézójában, táncosai és menedzsere társaságában. 

/Eric/

Még dél sincs, de már három interjún estem túl, és még nincs vége a napnak. Bár a többi órát már próbával fogom eltölteni, ugyan is ma este színpadra lépünk. A tőlünk legjobbat kell nyújtanunk! Nem hibázhatunk, és mindennek tökéletesen kell működnie. Benne kell lennünk az első tízben.
~Nagyon sok dolgot terjesztenek most rólad. Ennek oka az a sajtótájékoztató, amit Svédországban tartottál még egy héttel ezelőtt. Első sorban bejelentetted azt, hogy te indulsz az Eurovízión, de ez csak pozitív löketet adott neked, majd jött a hideg zuhany a női rajongóid számára…. ~ Vázolta fel röviden a riporter, kinek időközben meg is tudtam a nevét, Adrian. Rábólintottam. ~ Elmondtad a médiának, hogy barátnőd van! Közös döntés volt? Nem félsz attól, hogy a rajongóid részéről megy majd a fenyegető levelek és ilyenek? ~ Vonta fel érdeklődve a szemöldökét a srác. Összeszedtem a gondolataimat, és megpróbáltam okos, de egyértelmű választ adni.
~Valamilyen szinten közös volt a döntés! Bár adódtak kisebb problémák, de semmi komoly. Nem tudom miért, de nem tartok az ilyen dolgoktól! Ha igazán szeretnek a rajongóim, akkor nem tesznek ilyen butaságot! És nagyon reménykedem benne, hogy Maya-t is megszeretik majd! ~ Mosolyogtam a kamerába, majd Adrian-ra néztem.
~Mint tudjuk, a lány a híres regényíró Ben Owen unokahúga. Ez nem szült gondokat? ~ Tette fel a következő kérdést, és egy nagyot sóhajtottam.
~Minden problémának van megoldása! ~ Feleltem, ugyan is nem teregethetem ki a magánéletemet. Ennyire nem mélyülhetünk bele. A riporter rábólintott és az órájára pillantott.
~Maya is veled jött Németországba?
~Nem! Jelenleg Svédországban tartozódik, mert vannak elintézetlen ügyei! De ha bejutok a döntőbe, akkor itt lesz velem, ahogy J-son is! ~ Adtam meg a kielégítő választ. Még feltett pár kérdést a verseny dalommal kapcsolatban, elmeséltem miről szól a sztori, és hogy mindent megteszünk ma annak érdekében, hogy bent legyünk a döntőben. Ezek után a riporter tovább állt, a csapattal pedig elmentünk az arénához, hogy próbálhassunk. Az öltözőmben kicuccoltam, majd kapucnival a fejemen, napszemüvegben és egy üveg vízzel a kezemben elindultam a színpadhoz. Alex rögtön letámadott az első problémájával.
~Haver, mi lesz akkor, ha nem törik össze az üveg? ~ Kérdezte a táncos, és felsétáltunk a színpadra. Körülöttünk mindenki sürgött-forgott, csak kapkodtam a fejemet.
~Csesztük, ha nem törik össze! De össze fog! ~ Legyünk pozitívak! Fő a pozitív energia.
~Próbáljuk ki az üvegketrecet! ~ Kiáltotta el magát Anton, és csak az üvegtörős részt teszteltük. Nem kellett énekelnem, így csak táncoltam a többiekkel. De a franc se gondolta, hogy ebből problémáink adódnak. Mikor a három üvegfal közé álltam folytattam a táncot, majd a három fiú beillesztette a negyediket is, és abbahagytam a mozgást. Elcsendesült a zene, és elméletileg, a terv szerint az utolsó üvegnek kellett volna eltörnie, de nem így lett. Hiába fogtam be a fülemet, fordultam el és vártam a nagy áttörést, nem jött. Mindenki csendben volt, és csak értetlenül néztek egymásra. Széttártam a karomat és valami válasz szerűséget vártam arra, hogy miért nem működött. Egy pár perces szitkozódás után lenyugtattam magam és leültem a színpad előtt lévő székre és bambultam előre. Néztem, ahogy a csapat dolgozik a megoldáson. Mikor kicserélték az üveget, újra elpróbáltuk, ezúttal az egész előadást. Másodszori próbálkozásra sikerrel jártunk! De senki sem volt megelégedve, így még kétszer előadtuk, és utána Tom is azt mondta: Tökéletes lesz! Én is annak éreztem, ami jó jel. A nap további részében még volt egy interjúm ugyan abban a kávézóban, ahol az egyik délelőtti volt. A kérdések ugyanazok voltak mindenkinél, és így elég unalmassá vált számomra. Annyi különbség volt az utolsó interjúmban, hogy arra kértek, énekeljek a Popular-ból egy kis részletet. Ezt persze örömmel teljesítettem! Ezek után utam visszavezetett az arénához, ahol már csak az utolsó simításokat végezték a munkások. Letusoltam, és felvettem a fellépő ruhámat, amit Linda tervezett. Vörös bőrdzseki, fekete trikó rajta egy csatos kiegészítővel, szürke gatya és fehér cipő. Értesítettek arról, hogy nyolcadikként lépünk fel, rögtön Moldova után. Néhány dalról már a próbán megállapítottam, hogy vacak. Hogy lehet ilyenekkel indulni egy dalfesztiválra? Elképesztő,h-i-h-e-t-e-t-l-e-n.

/Este/

Miközben a backstage-ben várakoztunk, Tom az orrom alá dugta a telefonomat –amit én adtam oda neki még próbán – mert Mays egyszer keresett. Így hát visszahívtam. Két csöngés után fel is vette.
~Szia! ~ Köszönt vidáman, amire elmosolyodtam.
~Szia.
~Csak, sok szerencsét akarok kívánni a mai fellépéshez! J-son és én is itthon a tv előtt ülve, popcornnal a kezünkben szurkolunk nektek! ~ Mondta, és éreztem a hangjában az izgatottságot.
~Megnyugtató, köszi! De most le kell tennem, mert két percen belül kezdés van… ~ Sürgettem meg.
~Rendben! Szia…
~Ja és Mays…Szeretlek! ~ Mondtam ki, és elmosolyodtam.
~Én is… Felelte halkan és letette. Oda adtam Tomnak a telefont, és mélyeket lélegeztem. Elkezdődött…

Miután a hét ország is leszerepelt, mi jöttünk. Majd kirobbantam az energiától, olyan jó formában voltam. Nincs más, mint előre!



Az előadás után a hátul lévő bokszokba mentünk, és kényelmesen elhelyezkedtünk a fehér bőrszékeken. Mindegyik táncos kezében a svéd zászló díszelgett, és mikor a kamera minket mutatott, mutogattunk és bíztattuk a nézőket, hogy szavazzanak ránk. Ha nem jutunk be a döntőbe, akkor biztos, hogy sírva-röhögve rohanok ki a világból. Miközben hallgattuk a további 11 dalt, Alex folyamatosan szidta az összeset.
~Hogy lehetnek ilyen bénák az Írek? Kétméteres felálló haj - nem mellesleg szőke- piros nyomi kabát. Jézusom… ~Nem bírtam tovább, elröhögtem magam Alex hülyeségein. Főleg mikor befogta a fülét, azon nagyot nevettünk mindnyájan.
~Kifesthetném a hajukkal a szobámat! ~ Szólalt fel Anton, és ördögien elvigyorodott. Edin és Alvaro megveregették a vállát és röhögő görcsben szenvedtek továbbra is.
~De! ~Mutatott fel az ujjával Alex és körbenézett. Fülelni kezdtünk. ~Az észt csaj nagyon jól nézett ki! ~ Vigyorgott diadalittasan. A Jedward-ék is elhagyták a színpadot, és nem volt már más hátra, mint a szavazatok összesítése. A szívem a torkomban dobogott, a gyomromban pedig pillangók repdestek. Még legalább tíz percet kell eltöltenünk idegeskedéssel. De legalább a srácok oldották a feszültséget azzal, hogy elsütöttek néhány poént, és a tíz perc rövidebb idővé vált, mint gondoltam. Olyan, mint a matek óra. Mint ha az örökké valóságot élnéd át. A vetítőről figyeltük az eseményeket, ugyan is a színpadot nehezen lehetett belátni. Két műsorvezető sétált fel rá, kezükben pár kisebb papírral.



~Üdvözlünk mindenkit ismét! Ma tizenkilenc ország mérkőzött meg azért, hogy bejussanak a döntőbe, és megnyerhessék a 2011.-es Eurovíziós Dalfesztivált! Nos, a szavazást már lezártuk, és összesítettük a nézői szavazatokat, és a szűri szavazatát is. Meg van az a tíz ország, aki két nap múlva újra színpadra állhat. ~ Hallgatott el a nő, és megjelent egy táblázat, amin tíz rublika állt üresen. ~ A továbbjutó országok nevét, nem helyezési sorrendben fogom mondani! ~ Csendesült el ismét, a drámai hatást megtartva. ~ Az első: Észtország! ~ Kiáltotta el magát, és az arénában lévő emberek tapsviharban törtek ki. ~ Második: Románia! Harmadik: Moldova! A negyedik továbbjutó nem más, mint Írország! Ötödik: Bosznia-Hercegovina! Hatodik: Dánia! Hetedik: Ausztria! Nyolcadik: Ukrajna! Kilencedik: Szlovénia! És nem utolsó sorban: Svédország! ~ Fejezte be és én személy szerint teljesen meglepődtem. Ott vagyunk a döntőben! Felmentünk a színpadra, és mindegyik táncosnak a kezében ott virított a svéd zászló, ahogy az enyémben is. Mindenkinek a saját zászlaja volt a kezében.
~Két nap múlva találkozunk a Fortuna Arénában, itt Düsseldorfban! Ott már 43 országból él a voksolási lehetőség! ~ Elsorolta a végleges sorrendet, hogy kik lépnek színpadra a döntőben. Jó érzés volt hallani, hogy Svédország is ott lesz, vagyis mi!
Mikor véget ért, az öltözőkbe mentünk, és elhatároztuk, a szállodában kibontunk egy üveg pezsgőt azért, hogy a mai napot megünnepeljük. Már az is valami, hogy bejutottunk!

~Haver, egy pezsgő azt hiszem kevés lesz! ~Mutatott Anton a kezében lévő – már szinte üres- üvegre, és hunyorítva nézett körbe.
~Vesztek még! ~Vontam vállat, és kezembe vettem a telefonomat. Tárcsáztam Mays számát, de ki volt kapcsolva, ahogy J-son is… 

13 megjegyzés:

  1. Sziaa!! :DDD
    Bocsi.. megpróbálom magam összeszedni. de nem igazán meg a fejezet után... ^^
    De basszus ezen a Jedward és kifesteném velük a szobámat. xdddd azon nagyot nevettem.
    Meg: "Az észt csaj nagyon jól nézett ki!" :$ Getter :D ♥
    De, de... mi az,hogy Mays meg J-Son is ki van kapcsolva? Basszus, mi történt? Jó, első tippem az volt, hogy bementek a kórházba, mert éppen most fog szülni Tina, de nem tudom, mert fogalmam sincs hol jár időben. xd de nem tudom... de szeretném tudni! :P Szóval... siess!!! :))))))))))))))))))
    És ajánlom, ha már Eric nem a KBAC-al indult, nyerjen! Mert ha nem én röhögöm körbe! :PP :Đ
    Pusz: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!:) Ennyire tetszett?! A Jedward-on mindenki jót nevetett szerintem :D És bizony, az észt csaj Getter ;)
      Sokatoknak ez a legfőbb kérdés....Mays és J-son miért van kikapcsolva? Elárulom -mint gonosz spoilerező,hogy- Maya is hívta Ericet, csak ő is ki volt amúgy kapcsolva...érdekes,nem?:) Tina még nem tart ott, hogy szülő szobára menjen... Sietek ahogy csak tudok,de ez a hetem elég sűrű volt :\
      Amint említettem, nem lesz vége az Eurovíziónak ;)
      ölel,Vanity

      Törlés
  2. Szia!
    Úr Isten, most láttam, hogy az előző fejezetnél elmaradt a komi! :/ Ezerszer bocsánat!!!
    Nagyon jó volt mindkettő, egyáltalán nem volt probléma (szerintem), hogy az előző rövidebb volt. :) Már nagyon vártam, hogy frisselj, és most ez tök jó volt! Bírtam Alex beszólásait, meg elképzeltem, mikor befogja a fülét egy-egy dalnál. xD és a Jedwarddal én is kifestetném a szobámat! :D Nekem a kezdetektől fogva annyira nem szimpatikusak (mármint így, való életben), szóval, már csak ki**szásból is! Bocsánat a kifejezésért! :D Remélem a verseny napját majd kicsit még jobban szétboncolod, hogy még több mindent tudhassunk meg! :) De mi ez, hogy senki nem veszi fel a telefont? Rossz előérzetem van, de remélem nem igazolódik be! :/
    Várom a kövit! :)
    Puszi: Lauren :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Semmi gond, elnézem :)
      Akkor teljes egészében megnyugodtam., hogy szerintem sem volt vele gond :) Alex mindig idióta :D Miért nem szereted a Jedward-ot?:) Én tökre bírom őket :DD Perse, nem lehetünk mindig egy véleményem mindenkivel :) Semmi gond, engem nem izgat az, hogy obszcén szavakat használtok :) Nálam is előfordul...nem is egyszer :D És megpróbálom nektek szétboncolni a verseny napját, de amint tudjuk, az Eurovíziónak nem lesz vége ;)
      ölel,Vanity

      Törlés
  3. Szia :D
    Bocsi hogy csak most, de csak ide jutottam :D
    Olyan jó volt ahogy olvastam, tök olyan érzésem volt mintha ott ülnék a nézőtéren és peregnének az események, vagy valami belső ember lennék aki mindenhol ott van :D
    Nagyon tetszett az Eric szemszög ;) Teljesen ilyen lehetett ez..és tetszik hogy mindent precízen leírtál, még a ketrec "elromlását" is ...
    El sem hiszem ezt.. hogy gondolhatta Eric hogy nem jut tovább? Pesszimista egy Popsztár <3
    Mayával és J-Sonnel mi történt? :O Remélem nincs baj :O
    Bocsi hogy ilyen rövid és gyatra komi lett, de a rész nagyon tetszett :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jenni! :)
      Semmi, örülök hogy ide értél hozzám is :) Ez a lényeg :P
      ooh, sikerült ezt a hatást elérnem?^-^ Jaj de jó... ennek most nagyon örülök :) A következő fejezetben is lesz Eric szemszög, csak nem az egészben :P Köszi :)
      Maya-val és J-sonnal? Semmi :) :P
      Teljesen elnézem, örülök hogy ennyit legalább írtál, jól estek szavaid :)
      ölel,Vanity

      Törlés
  4. Sziaaa! :D
    Na szóval először is, elnézést a késésért! :$
    Másodszor pedig térjünk rá a történetre. ;) Nem is tudom mit írhatnék, mert majdnem olyan volt, mint a valóság, amit ugye minden Saadeista ismer, tehát, jó volt, szép volt, tudtuk, hogy bekerülünk a döntőbe, szóval le vagy szavazva Eric Saade. :D Szegényemet sajnáltam, amikor nem törött ki az üveg, de szerencsére az élő showban sikerült a csapatnak. :)
    Ugorjunk...
    Alexet egyszer még kinyírom, bírom, de véget vetek az életének, tudom, hogy szereted a srácokat, de ez huhh amikor először olvastam tiszta ideg voltam. És... ecset? Robbanok mindjárt. :DD
    Na még nem tudom, hogy mit mondhatnék, kíváncsi vagyok a folytatásra, mert ha jól sejtem (xd) nem lesz zökkenőmentes minden. :D
    A lényeg, hogy tetszett, és nem rizsáztál benne sokat, ami - mivel ezt láttunk nagyjából mi is - tökéletes volt, de kérhetnék a következő bummos részéhez egy kicsit részletesebb leírást? :)
    Piszikállak! xdd
    Na szebben: sok-sok puszii! ;)
    Öhm... nem felejtsd már nincs sok időd! :D
    K&H<3, adadel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jééé, csak nem ideértél?:O Szia :D
      Én meg mindig elnézem... mint most is :D
      Rendben, térjünk a történetre :) Ennek annyira örülök, hogy sikerült élethűre írnom :$ Nagyon törekedtem rá, és sikerült ^-^ Sajnos, nem fogom a valóságot követni innentől :$
      Alexet nem bántod... én szeretem őt :D Én is szeretem a srácokat, de ők jó cikizős alanyok voltak :$
      Nem sejtsd... biztos légy benne ;) Nyugalom, részletesebb lesz a bummos rész...legalább is megpróbálom részletesebben leírni... ;) És tudom hogy nincs sok időm..ezért is szűkítem a történetet két fejezetre most már...
      ölel,Vanity

      Törlés
  5. Szia :D
    Most nem késtem el itt vagyok :D
    Még hogy sikerült e élethűre írni? Naná! :D Végig izgultam hogy mi lesz ha nem törik össze a ketres és akkor is hogy jajj csak mondják kis és mikor kimondták-vagyis elolvastam-majdnem felpattantam a székemből :D
    Amiket az ecsetfejűekről mondtak XD haha nagyon poénosra sikeredett XD :D
    Az egész részt végi izgultam/nevettem, de az aggaszt azért hogy mért nem vette fel senki a telefont mikor hívta őket Eric! Remélem ez nem rossz előjel!
    Vároooom A PART2-T :D
    Puszi
    ßißi voltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ßißi :)
      De..igazából elkéstél...de semmi gond! A lényeg hogy itt vagy,aminek nagyooon örülök :)
      Akkor jó! Megnyugodtam, hogy sikerült! :) Mindenkinek tetszett a Jedward-os rész :DD Őszintén? De, rossz előjel... de mindenki ki fog derülni, emiatt ne aggódj ;)
      Sietek a part2-vel ;)
      ölel,Vanity

      Törlés
  6. Szia Vanity!

    Na, ki az, aki nagyon sajnálja, hogy ennyit késett és nem volt itt, de most mégis szeretne pár szót szólni, hogy kiengesztelje kis lelked, még ha ez lehetetlen is? :)))
    Szóóóóóval hűűűha, csak nem tudom kihagyni a kérdést, mi történt otthon a televízió előtt?
    Először is nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy végre együtt vannak, és felvállalták a kapcsolatukat, erősen remélem, hogy ez nem csak átmeneti, és nem jön közbe semmi, ami miatt újra vége lehetne a románcnak, mert akkor... akkor neked véged! :D
    Az üveges rész a kedvencem, méghozzá a videó miatt, és amikor ideges volt és elkezdett ott fuck-olni, na akkor nagyon megkívántam! :D *.*
    Nem nagyon vagyok oda Jedward-ért sem tavaly, sem idén, vagy amúgy, szóval hidegen hagynak, és akár ki is eshettek volna. :D
    Viiiiszont bent van Magyarország is az ESC-n ez gyóóó, de most sem mi nyerünk.. :D
    Segáz, Ericnek szurkolok, és az, hogy utolsónak jutottak tovább az fájt.. :D
    Mindenesetre újra fel kell tennem a kérdést, miért volt ez a vég? Mi történt? Fogadjunk, hogy elrabolták őket. Vagy lekötözték, vagy ... vagy nem tudom, de nem kóser a dolog, szóval hihetetlenül nagyon várom a frisst! :D
    Siess és bocsásd meg késésem! :)) Csókollak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kinga! :)
      Nem is tudom..talán te?:P Lehet lehetetlen, de próbát mindig meg ér:P
      Semmi nem történt, hidd el :) Amiket felsoroltál, hogy elraboltál vagy lekötözték őket..öhm..arra a válaszom: nem. Egyik sem :D Akkor túúl kiismerhető lennék :P És most törekszem arra, hogy ne legyek az...
      Akkor most örülj, és gondolkozhatsz a halálomon :$$$ Mert vége lesz a románcnak.. pontosan 5-6 évre :P
      Az a videó nekem is nagyon tetszett *--* FUCK :DD
      Miért nem szereted a Jedwardot?:( Én tökre bírom őket :D :)
      Kinga... senki nem fog nyerni az esc-n :)) :$
      Én is elvagyok maradva nálad, olvasásilag... ennek következtében a komi írással is, de most itt a nyár..lesz időm..úgy hogy hamarosan jelentkezem nálad! :) Sietek..és köszönöm hogy írtál! :)

      Ölel,Vanity

      Törlés
  7. this is cool
    my blog: http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/
    xoxo

    VálaszTörlés