2012. július 28., szombat

10.rész- Secret Mission

Sziasztok! :)

Meghoztam a frisst, amit annyira vártatok :P Megjegyzem, ez még nem az a fejezet, amiben a szavaitok vannak. Az majd a következő lesz!:) Köszönöm a kommenteket az előző részhez, már válaszoltam is rájuk! :)
Most mondanám azt, hogy ez nem lett annyira jó fejezet..de akkor leszeditek a fejemet :$$ Imádlak titeket amúgy :P
A játékhoz még lehet írni szavakat pontosan Hétfő estig!

Secret Mission



Az előző részek tartalmából:
A bevetés után, Maya a gonosz Conor karmai közé került, aki mint kiderült Ibizára vitte a lányt. Idő közben Eric és Dan egymásnak estek, mert Mays jelenlegi barátja megvádolta Ericet a lány testvérének meggyilkolásával. Ericnél betelt a pohár és visszaküldte a srácot Marievel és a fiával együtt Finnországba. A következő helyszín a night club.



/Maya/

Kissé ellazult testtartással lépkedtem Conor után, aki egy hatalmas terembe sietett. A terem középen végig nyúlt egy hosszú asztal, minek bal oldalán meg volt tökéletesen terítve. Mint ha királynak érezné magát ez az idióta barom, pedig egy senki.
A férfi helyet foglalt én pedig továbbra is ácsorogtam az egyik szék előtt.
- Nem ülsz le? – Kérdezte felvont szemöldökkel, mire megforgattam szemeimet és én is helyet foglaltam, tőle minél messzebb. Két pincér sürgött forgott körülöttünk, kihozták az ételeket és mikor elém rakták, elfintorodtam. A jobb kezemmel arrébb toltam a tányért majd visszabújtattam az asztal alá. –Láss hozzá nyugodtan! – Biccentett a fejével az étel felé. Rá néztem és kínosan elmosolyodtam.
- Köszönöm az engedélyt felség! – Arckifejezésem újra komorrá váltott és hátra dőltem a székben.
- Örülj neki, hogy legalább ételt kapsz! – Mondta félvállról és jóízűen neki látott a moslékának. Ajtónyitódásra kaptam fel a fejemet, és nálam körülbelül egy-két évvel fiatalabb lány lépett be rajta.
- Apa… - Szólította és mikor meglátott lecövekelt. Ennek a baromnak van egy lánya? Ez ugye most csak egy vicc? Én ezt nem hiszem el, ez teljességgel lehetetlen! Szemeim nagyra tágultak és a férfira meredtem.
- Mit akarsz? – Kérdezte Conor ridegen és a lány oda állt az állítólagos apja mellé.
- Ő meg ki? – Kérdezte furcsán, miközben rám mutatott.
- Csak egy üzlettárs! – Válaszolta és késztetést éreztem arra, hogy közbe szóljak.
- Igazság szerint, amolyan rab vagyok s nem üzlettárs! – Felálltam és elé léptem. – Nem mellesleg Maya-nak hívnak! – Nyújtottam felé a jobb kezemet és a lány melegen elmosolyodott, majd viszonozta a gesztust.
- Engem pedig Rosa-nak! – Felelte majd újra Conor felé fordult szikrákat szóró tekintettel. – Miért nem mondtad, hogy vendéged van?
- Rab! – Mutattam fel az ujjamat és mosolyogtam. A férfi legyintett és kitolta maga alól a székét és kihúzta magát.
- Nem szükséges beszámolnom neked minden egyes dologról! – Fordította felé a fejét és diadalittasan elvigyorodott.
- Nyeld le magad! – Vágta oda foghegyről Rosa és rám emelte tekintetét. – Gyere velem! – Rábólintottam és követtem őt egy elég rövid folyósón keresztül minek végén egy ajtó volt. Oda benyitott és egy szoba tárult elém, ami eléggé elavult volt. Ez… nagyon érdekes. A lány lehuppant az ágyra én pedig az egyik fotelt foglaltam el.
- Sosem fog rabokat és ezt nagyon furcsállom! Téged miért hozott ide valójában? – Húzta össze a szemöldökét és kicsit előre dőlt.
- Elrabolta a fiamat! Igazából… ez nagyon bonyolult. Röviden a történet annyi, hogy én vagyok itt a fiú helyett. – Adtam meg a tömör válaszomat és szomorú arckifejezést vágott.  
- Tudod, nagyon hasonlítasz valakire… Van testvéred? – Tette fel megilletődve a kérdést.
- Igen… vagyis volt, mert meghalt. Chrisnek hívták. Chris Owen! – Feleltem, a szája elé kapta a kezét majd felugrott a helyről. Mi rosszat mondtam? – Valami gond van? – Kérdeztem és én is felálltam.
- Nem! Semmi... csak meglepődtem! – Nevetett fel. – Öhm…fél óra múlva indultok a clubba, utána pedig  apa szigetére mentek. Ott úgy is találkozunk! – Kezdett el kituszkolni az ajtón, de nem engedtem.
- Most mit művelsz? – Fordultam meg hirtelen.
- Figyelj! Én segíteni akarok neked. – Suttogta és átnézett a vállam fölött.
- Még is miért segítenél te nekem? – Csóváltam meg a fejemet értetlenül.
- Apa sose volt jó hozzám… mindig megkeserítette az életemet és nem akarom, hogy a tiéddel is ezt tegye! Nem mellesleg ha holnap  a szigetre értetek, adni fog egy feladatot. -  Miért beszél kódokban? Semmit nem értek.
- Milyen feladat? – Kérdeztem vissza és rám nézett.
- Tudja milyen jó vagy! Azt akarja majd, hogy hívjalak ki egy bunyóra… - Hogy mi van?


/ Három negyed órával később, a Night Clubban/

Folyamatosan a helyet pásztáztam a tekintetemmel, miközben utat törtünk magunknak. Jobbra fordítottam a fejemet, és megláttam három férfit, akik egy rúdtáncos lányt bámultak egy fotelben ülve. Mindegyiküknek el volt takarva az arca, ami nem kissé rémisztett meg. Valamiért még is ismerőssé vált az egyik, mikor felállt és elsétált.
- Ne nagyon mászkálj el! Tudod, mi lesz akkor, ha megpróbálsz megszökni? – Súgta a fülembe és válaszul rábólintottam. Megvártam, míg eltűnik a tömegben és a bárpulthoz mentem, ahova leültem.
- Mit adhatok? – Kérdezte egy sötét bőrű férfi.
- Egy vodka-t.
- Kettőt! – Ült le mellém egy napszemüvegben és kalapban nyomuló bajszos férfi. A kalap alatt szőke haj lapult, így eltemettem azt az ötletemet, hogy Eric lenne az. Miért is hiszem, hogy ő az? Teljességgel kizárt dolog, hogy megjelenik itt, ebben a klubban. -A pultos srác azonnal elénk tolta a kért italt és rákönyököltem a pultra.
- Szabad tudnom magácska nevét? – Kérdezte miközben felém fordult és megcsapott a pia szag.
- Maya vagyok. – Feleltem és próbáltam nem venni levegőt.
- És mennyi pénzért vagy kapható? – Először rá akartam vágni a „semennyi” szót, de végül meggondoltam magamat. Simán elintézhetem ezt a barmot.
- Ingyen. – Mosolyogtam rá édesen és elindultam a mosdó fele a férfival egyetemben. Kinyitottam az ajtót és előre engedtem. Becsuktam magam mögött és halkan mögé siettem, megragadtam a jobb karját, de cselesebb volt és az enyémet csavarta a hátam mögé. Belerúgtam a lábába mire ő elengedte a karomat, megmarkoltam a pulóverét és a csempézett falnak löktem és utána a földre rogyott. Oda léptem elé, de ő gyors reflexből előre dőlt és kihúzta a lábamat minek következtében hátra estem. Rám mászott és lefogta a kezemet a fejem mellett. Kapálóztam, de nem engedett el. A kalap már nem volt a fején, így láttam szőke haját, de feltűnt valami furcsaság. A fülénél egy kis barna tincs kunkorodott, és nem kerülte el a figyelmemet a fekete gömb fülbevaló sem a bal fülében. Várt pár percet, majd szép lassan elemelte a kezét és feltápászkodott. Felém nyújtotta a jobbosát, és mikor megfogtam előre rántottam én pedig gyorsan talpon voltam. De ő továbbra is résen volt, a tenyerét a számra tapasztotta majd berántott az egyik wc fülkébe és berúgta a lábával az ajtót. Az elválasztó műanyagnak préselt teljes testével.
- Itt van a lány? – Hallottam meg egy ismeretlen férfihangot és szemeim nagyra tágultak. Kissé kétségbe estem.
- Nincs! Keressük tovább! – Javasolta egy másik és a hangok alapján elhagyták a térséget. A még mindig a falnak préselő férfi a hajához nyúlt és levette azt. Hátrébb lépett és a kezét elemelte a szám elől. Lassú mozdulattal az arcához emeltem a kezemet és levettem a napszemüvegjét. Rögtön felismertem… eljött.
- Megtaláltalak… - Suttogta és lágyan elmosolyodott.
- Te idióta barom! -  Kezdtem el ütögetni a karját majd a hasát.
- Állj már le Mays! – Húzta össze magát és abbahagytam az ütögetés, mély levegőket vettem.
- Szia drága! – Jelent meg felül a másik fülkéből áthajolva Jake.
- Majdnem lilára verted Ericet! – Jelent meg közvetlen felettem Jeremy.
- Mondjátok, hogy megmenti jöttetek! – Kezdtem könyörgő tekintettel, de mindegyik srác csak elhúzta a szája szélét.
- Nem Mays! Túl sok embere van itt Conornak, nem tudunk feltűnés nélkül elvinni! – Vakarta meg zavartan a tarkóját Eric. Beállt köztünk hirtelen a kínos csend.
- Van egy kis szigete, egy igazi gazdagoknak való luxus házzal. Oda megy a következő összeköttető is elvégezni a feladatát. Conornak van egy lánya is, aki azt mondta, hogy segít nekem megszökni, mert vele sosem bánt jól az apja és nem akarja, hogy velem is bármi történjen. De felhozta azt a kérdést, hogy van-e testvérem, és mikor elmondtam neki a nevét, megilletődött. – Néztem külön a három srácra. – Valamit tudhat Chris halálával kapcsolatban. – Feleltem.
- Ha már Chrisnél tartunk… akkor tudnod kell, hogy a kis nyápic barátod megvádolta Ericet a bátyád gyilkosságával, aminek Eric bazira nem örült. Leütötte és visszaküldte Finnországba! – Nevette el magát Jake és nagyra tágult szemekkel néztem Ericre, aki meghátrált, amennyire tudott és savanyúan elhúzta a száját.
- Hogy mit csináltál? – Ugrott a hangom egy oktávval feljebb.
- Megérdemelte! Legalább most nincs útban! Örülj neki, Ethan-t is visszaküldtem vele együtt, mert így legalább biztonságba tudhatom! Nem mellesleg, nagyon megbánod még a kis hazugságodat! – Mutogatott fenyegetően az ujjával és dühösen nézett rám. – Hazudtál Ethan-nek, hazudtál nekem!  Legyek én a seggfej igaz? Könnyebb volt azt mondani, hogy én hagytalak el titeket mi? Persze hogy könnyebb… Meg fogod még ezt bánni! – Kinyitotta az ajtót, felvette a kalapot s a napszemüveget majd elsétált Jake-el és Jeremyvel együtt.


Én így képzelem el Ethan-t :) 

10 megjegyzés:

  1. Szia!! :DD
    Szóóóval....
    a hülye... istenem Eric. :P
    oké, ez a Rosa egy fura csaj,de azt hiszem ismeri Christ,szerintem valahogy kapcsolatban áll vele.. na ezt jól elmondtam. xd
    lehet,hogy ez nem volt vicces,de én jót nevettem azon,hogy jake felugrott és mondta,hogy szia drága! :'DDD őt imádjuk ugye? :DD <3
    mays... bocs,de eric jól tette amit tett. :P szóval csitt! érdekes lesz,hogyan fogják mayát kiszabadítani.. :$ és érdekel már ez a Chris dolog is. :P
    siesss!!!!! léééciiiii!!! :DD oké,most képzeld el,hogy legírom 100x,hogy lécci,léécci!! :DD
    az az igazság,hogy ez az évad nagyon le akarja taszítani a the lost world-öt az első helyről. :P xdd úgyhogy nem tudom... :$ najó,ennyit a hülyeségeimről.xd várom a folytatást!!
    pusz: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna Love! :)
      Szóóval:..
      Rosa csak segíteni akar majd, de az a segítség nyújtás balul fog elsülni. És ezt már a következő fejezetben olvashattad is ;)
      Nem tudom... de nem szántam viccnek.. de ha oda vagy a srácért, akkor már teljesen érthető számomra , hogy miért nevettél jót rajta :P
      Hamarosan, fény derül a Chris-s dologra is :') Nem mellesleg, ez a célom ember :'D Azt akarom, hogy a harmadik évad százszorta jobb legyen az előző két évadnál :P
      Köszöönöm hogy írtál <3

      ölel,Vanity

      Törlés
  2. Sziaaa :D
    Most lehet az én felfogásom lassú vagy valami baj van velem, de Ericék komolyan ott hagyták Maysot? :O
    Jajj amúgy biztos haragudtam volna ha az mondod rossz fejezet mert odáig voltam érte :D Mért lepődött meg a lány? Ismerte Christ? Vagy ami bizarrabb talán a srác még él? :O És ahogyan verekedtek Eric és Mayas, és M-nek sem az jutott eszébe hogy Dan jött hanem Eric... jajj ez cuki :D És ahogyan a felismerés szikrájával elkezdte ütni meg Jake.. most először volt szimpatikus, hogy "beárulta Ericet" XDXD De Ericnek volt igaza, Mays most kattoghat mit találjon ki, mert Eric határozottan mérges rá! :D :D
    Várom a kövit :D Rose még felfog tűnni vagy csak epizódszereplő lesz? Ethant hasonlóan képzeltem el :D
    Várom a kövit :D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Roxii! :)

      Nem, nem volt lassú a felfogásod s nincs veled baj..de Ericék tényleg ott hagyták szegény lányt ;)
      Megnyugodtam, hogy azért elnyerte a tetszésedet^-^ Viszont ezekre a kérdéseidre nem válaszolnék, hiszen úgy is választ fogsz kapni hamarosan rájuk. Csak idő kérdése ;)
      Ericnek a haragja enyhülni fog a 12.részben :) Sőt... talán még csók is elcsattan majd :) Majd meglátjuk :P
      A következő részt már olvashatod és természetesen várom a véleményedet! :) <3

      ölel,Vanity

      Törlés
  3. Szia!(:
    Annyira vicces volt Jake a fülkében. A csaj,Rosa szimpatikus,de kíváncsi vagyok mi köze volt Chrissel...
    Az volt a legjobb,hogy egyáltalán nem ismerte fel Ericet és Őt várta...Na akkor kibe is szerelmes?:D
    Eric helyében én is nagyon mérges lennék,hiszen nem Ő volt a rossz,hanem Mays.
    Siess*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vivi!

      Örülök, hogy viccesnek találtad :) És hát.. a szikra képes mindig újra lángra lobbani..nemde?:)
      Már olvashatod a frisst, és köszönöm hogy írtál :)

      ölel,Vanity

      Törlés
  4. Szia! :)
    Hmm.. Rosa... talán az eddigi események miatt, de kisit gyanakszom rá. Főleg Chris miatt. Vajon mi köze volt hozzá? Netán régebben együtt voltak? vagy ha Chris visszatért az élők világába, ismét együtt vannak? :O Na, erre kíváncsi vagyok, komolyan.
    És... hmm, szép kis ok, amiért segít Maya-nak... de reménykedjünk benne, hogy mindez, amit leírtam, tévhit, valóban őszinte a főhősnőnkhöz, és segít neki megszüknie Conortól, aki egyébként még midnig utálok... chh, a mocskos török. :$$
    Eric, egyem a szádat. :'D Miért nem punknak öltözött? Az sokkal hihetőbb. :'D És kajak otthagyták őt... hát nagyon remélem, hogy ezeknek a srácoknak komoly tervük van Maya kiszabadításában, mert ha nem, nem leszünk jóben, sőt. :D Rokkkanttá válnak, ha nem segítenek neki. :P (Megjegyzés: Olyan jó, hogy Dan nincs a képben *-* :$)
    Kíváncsi vagyok, hogy majd Mays miként fogja kimagayarázni magát a hazugságából, mert valóban elég gonosz húzás volt tőle.
    Várom a következő fejezetet. :)
    xoxo, Lessa :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lessa! :)

      Nem..nem, majdnem és nem :P Nem voltak együtt soha sem, de az, hogy esetleg Chris újra az élők közt van.. na ez egy jó kérdés :P Hamarosan kifog ez derülni, hogy miért hozták fel újra és újra Chris halálát. :)
      Segíteni próbált, de nem járt sikerrel. De ezt a következő részben már olvashattad is :)
      Örülsz, hogy Dan nincs a képben, mi?:'D Visszafog térni és port fog kavarni, ez biztos :p
      Köszönöm, hogy írtál :)

      ölel,Vanity

      Törlés
  5. Szia :D
    Késtem késtem bocsáááánat!
    Most kér fontos kérdés mocorog a fejemben.. Rosa valóban segíteni akar Mayának vagy átveri? Azt érzem őszinte, vagyis egész addig azt éreztem míg fel nem merült Chris neve :O Most már nem tudom :/ A másik meg hogy ugye nem ez volt a nagy kérdőre vonás a hazugságért? :O Azért ennél egy parázslósabb vitára számítottam, amit mondjuk elbújva egy wc-ben nem lehet lefolytatni tehát elnézem Eric szűkszavúságát :D
    Majdnem kiolvadtam a székből, mikor Maya azt gondolta hogy Eric ült le mellé és rájött hogy mégsem, majd verekedtek és rájött, ezután a várakozásokkal ellentétben újra "bántalmazni" kezdte Ericet :D Itt már nem olvadtam hanem röhögtem de nem kicsit :D Az sem segített rajtam hogy Jake is megszólalt és Jeremy sem kímélt meg XDXD jajj de még akkor is olvadtam mikor Eric azt mondta "megtaláltalak" de komolyan az ember itt egy csókcsatát várna, erre Maya "lilára" veri Ericet XDXD
    Na jó, azt hiszem nem vagyok beszámítható XD imádtam :D :D Jaaa és imádom hogya nincsen itt Maya idegesítő mindenlébenkanál vőlegénye... így tiszta happy minden :D
    Várom a folytatást :P
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jenni!

      Nem is késtél sokat..szóóval nyugi! :) Én annak örülök, hogy itt vagy..még ha véletlenül késve is :)
      Rosa valóban segíteni szeretne. És nem átverés céljából.
      Nem, nem ez volt a kérdőre vonása..de Eric megfog enyhül a 12.részben.. nyugodtan fognak beszélni :) Bár a körülmények, nem a legfényesebbel lesznek.
      Hm.. arra a csókcsatára, már nem kell olyan sokat várni :P Lesz az is :P
      A folytatást már olvashatód, és köszönöm hogy írtál :3

      ölel,Vanity

      Törlés