2012. július 25., szerda

9.rész- Dirty truth / Mocskos igazság

Hey guys!

Meghoztam az új részt... nincs hozzáfűzni valóm. Köszönöm a kommenteket az előző fejezethez, amint lesz időm, válaszolok is rájuk ^-^
Valaki mondta, hogy szeretné, ha tennék ki Ethan-ről képet... hát, nem hiszem hogy fogok kitenni. Rátok bízom, ti hogy képzelitek el :) A hibákért előőre is bocsánat :$

Dirty truth / Mocskos igazság



"There's no face in the mirror
Your image is the killer
No I don't recognize you at all
Your fingerprints are gone
You're losing your heart
You're fingerprints are gone
You're falling apart"

- Ibiza! – Vágtam rá a válaszomat és kimentem a kissé zsúfolt előszobába.
- Mays Ibizán van? – Állt az utamba – ismét- Dan.
- Te hallgatóztál? – Fintorodtam el, és kerülte a tekintetemet. Tehát igen… - Kikerültem és az ajtónál álló Jeremyhez sétáltam.
- Riley feltérképezi a helyet, szükségem lesz egy nyomkövetőre és holnap a night clubba kell mennünk. Jake, te és én. – Kezdtem el felvázolni a tervemet.
- Benne vagyok! – Mondta Jake és folytatni akartam, mikor a számomra már nagyon kezd idegesítő lenni Dan ismét a szavamba vágott.
- És én? – Kérdezte felháborodottan. – Engem nem hagyhatsz ki a tervből, a barátnőmről van szó! – Nem fordultam felé, de hallottam, hogy felém közeledik. Megláttam Jeremy övére rá erősített pisztolyt, amit megragadtam és Dan felé szegeztem. Feltárt karokkal lépett egyet hátra, de Zane-be ütközött, aki résen volt, ha durvulna a helyzet. Nem fog… ha Daniel tudna viselkedni, és békén hagyna végre egyszer az életben!
- Ashley, vidd innen Ethan-t. – Nem is kellett kétszer kérnem, bevitte Rileyhoz a kis szobába.
- Úgy se mered meghúzni a ravaszt!
- Oh, dehogynem! – Bólogattam vigyorogva. – Elegem van belőled! Csak a kérdéseiddel tudsz traktálni, ahelyett hogy inkább segítenél! Elméletileg a te barátnőd… még is nekem kell megmentenem! Hogy is van ez? – Tettem fel a költői kérdést.
- Ha beavatnál a dolgokba, akkor tennék is valamit!
- Hidd el… nem csinálsz semmit, még is tiéd lesz a dicsőség! Szerintem, jobb, ha befogod! – Feleltem lazán.
- Apa... ne tedd! – Hallottam meg Ethan hangját, és rosszallóan felé kaptam a tekintetemet. Ott állt az ajtóban.
- Elmondtad neki… - Suttogta és leengedte maga mellé a kezeit.
- Igen, mert féltem attól, hogy egyszer téged fog apának hívni. És elhiheted... az tragédia lenne számomra! – Adtam vissza a pisztolyt Jeremynek és próbáltam nyugodtnak mutatkozni. - Ha azt hiszed Daniel, hogy a helyembe léphetsz Ethan és Maya életében… akkor nagyot tévedsz! – Mondtam nyugodt hangnemben, és gúnyos mosolyra húztam a számat.


- Láttam az aktádat! – Amint kijelentette, összehúztam a szemöldökömet és felé fordultam. Miről beszél ez?
- De hát… - Mutatott rá Jeremy zavartan. – Az aktákat csak Maya láthatja. – Gondolkozott el és értetlenül megcsóválta a fejét.
- Milyen akta? – Tettem fel türelmetlenül a kérdést.
– Hat és fél évvel ezelőtt, először menekültél egy bizonyos Chris Owen elől, majd később abba hagytad a macska-egér játékot, s úgy döntöttél, hogy nem menekülsz tovább! Bosszút ígértél, amiért ő megölte a szüleidet. Emiatt Franciaországba mentél, mert tudtad, hogy Kendra Chris testvérének legjobb barátnője, és ha Ő ott van, akkor Chris sem lehet messze. Maya csak csalétek volt számodra, semmi más. Te gyilkoltad meg Chris Owent, és az ügyet… a köztársaság eltussolta!  De tudták, hogy te voltál az! Egy bűnöző vagy Eric, semmi más! – Fejezte be és diadalittasan elvigyorodott. Az asztalhoz léptem, amin Jeremy néhány fegyvert letett, majd a kezembe vettem az egyiket.
- Tudod Dan… - Kezdtem bele a mondadómba, miközben megtöltöttem a pisztoly tárát. – a probléma az, hogy senki nem tudja az igazat… csak a gyilkos, aki állítólag menekült, embert ölt és végül kihasználta azt, akiért amúgy képes lett volna akár meghalni is! – Hallottam, ahogy mögém lép és Zane valamit Jake-kel susmorog.
- Mire készül? – Egy kis tükör volt az asztal melletti polcon, és onnan jól láttam Dan minden egyes mozdulatát.
- A sitten lenne a helyed! – Sziszegte a foga közt. Megráztam a fejemet és hirtelen reflexből megfordultam, kicsavartam a karját és a tarkójánál fogva az arcát az asztalhoz szorítottam. A jobb kezemben lévő pisztolyt pedig a fejéhez tartottam.
- Na, idefigyelj te kis senki házi… Lehet, hogy szerepet játszottam dolgokban, de nem én voltam Chris gyilkosa, hanem Kendra! Őt pedig tudod ki ölte meg? Ott áll Marie mellett az illető. – Néztem az említettre. - És igen, eleinte kihasználtam Maya-t a saját céljaim érdekében, de ez a későbbiek során megváltozott! Abba bele se gondoltál, hogy ha csak csalétek lett volna számomra, akkor már rég nem élne? Mert ilyenkor nem szokás szemtanút hagyni, el kell tűntetni a nyomokat! Annyira nem tudom felfogni, hogy Maya hogy szeretett bele egy olyan pöcsbe, mint te! – Tettetem úgy, mint ha elgondolkoznék. - Amúgy nagyon ismerős a vezetékneved. Megismerkedtem még Svédországban egy Carol Wessen nevű lánnyal pár hónapja… egy kis átutazó, de nagyon kedves és csinos volt. – Feleltem halál nyugodtan és a sejtéseim beigazolódtak, mint hogy a srácnak ez nem fog tetszeni.
- A húgomat hívják Carol-nak.. – Mondta fájdalmasan és elhúztam a számat.
- Igen... lefeküdtem vele! – Vontam vállat, kiszabadult a szorításomból és meglökött, amire meghátráltam és magam elég emeltem a kezeimet, miközben vigyorogtam, mint a tejbe tök.
- Ezt még nagyon megbánod Saade! – Mutogatott fenyegetően az ujjával.
- Elhiheted, megbántam! – Bólogattam egyetértően. – És amit most tenni fogok, azt a saját érdekemben teszem. – Feleltem és komolyra vettem a figurát. Megfordítottam a kezemben lévő pisztolyt és markolat részével arcon vágtam, Dan pedig a földre hanyatlott.
- Ezt nem kellett volna Eric! – Tett felém két lépést Jake és a jobb karját nyújtotta. Felsóhajtottam és oda adtam neki a fegyvert és a kezemmel beletúrtam a hajamba.
- Agyamra ment! – Nyafogtam és próbáltam a feladatra koncentrálni. – Azt hiszik, hogy én tettem… - Nyögtem ki halkan és ledőltem az egyik székre. Nyílt az ajtó és mindenki oda kapta a tekintetét. Teljes csönd volt, nem szólt egy szót senki sem.
- Dan-t majd én elintézem! – Szólalt fel Zane. – Visszaviszem a magángéppel Finnországba. Így legalább nem lesz útban! – Vázolta fel a tervét és rábólintottam.
- Jobb lesz, ha Ethan-t is elviszed! – Felelte Ashley.
- Mi? Nem… itt maradok! – Kezdett el makacskodni a kis fiú. Ebben hasonlít Maya-ra. Elkezdődtek a veszekedés, amit én csendben tűrtem egy ideig.
- Mindenki maradjon csendben! – álltam fel, amire elhallgattak. – Zane visszaviszi Marie-t, Ethan-t és Dan-t Finnországba, nincs apelláta! – Kötöttem az ebet a karóhoz.

/Másfél órával később a reptéren/

Jake és Marie érzelmes búcsút vettek egymást, aztán a lány felszállt a gépre Dan pedig azóta is ájult állapotban volt. Lehet kicsit túlzásba estem… De amikkel megvádolt, kiütötte nálam a biztosítékot. Persze, mit tudhatnak ők? Az égvilágon semmit! Nem ismernek, azt sem tudják, ki vagyok…
Végig néztem, ahogy mindenki felszáll, de Ethan a lépcsőnél még visszafordult és elkezdett felém futni. Leguggoltam és a fiú a nyakamba borult. El sem tudom képzelni, ő miken mehet most keresztül, hiszen neki nem így kéne élnie. Nem ezt az életet akarom neki szánni, amiket mi éltünk meg. Ezt nem fogom hagyni!
- Nem lesz semmi baj! Visszahozom anyát épségben, ezt megígérem! – Mondtam és eltoltam magamtól. – Rendben? – Válaszul rábólintott.
- Lehetünk még valaha egy család? – Tette fel a meghökkentő kérdést és megcsóváltam a fejemet.
- Nem tudom… Ez már nem rajtam múlik!
- Eric! – Kiáltott Zane és maga felé intett.
- Menned kell!
- Vigyázz magadra! – Mondta és hátat fordított majd megindult a gép felé. Miután elhagyták a repteret, rajtunk volt a sor. A mosdókban álruhát vettünk fel, ugyan is nem mehetünk csak úgy simán, hiszen a rendőrség most keres a hoteles ügy miatt. Jeremy emosnak öltözött, Jake egy nagymenő csávónak, mint ha gimiből jött volna. Ashley idős hölgynek, Riley történelem tanárnak én pedig... felvettem egy kalapot, napszemüveget és bajszot. Egy dobozba betettük a fegyvereket és Riley valami kütyüt szerelt bele, ami kijátssza a biztonsági berendezést. Azt hiszik, hogy csak szokásos dolgok vannak benne. Mit ki nem találnak…

/Ibiza, délután 17:18 /

Miután sikeresen földet értünk, Riley talált egy házat ahol meghúzhatjuk magunkat, de persze nem sokáig. Jeremy mindent kiborított az asztalra.
- Kowalski, helyzetjelentést kérek! –léptem mellé és fintorogva nézett vissza rám, miközben Riley kuncogott magában. – Mi van? – Kérdeztem és próbáltam nem elröhögni magamat.
- Visszamegyünk a dedóba?
- Csak rég láttam azt a mesét!




14 megjegyzés:

  1. Bazzeg :'DD
    Sziiaa ^^
    Hallod... a végén még mindig nevetek. :D Úristen, komolyan nem hittem volna, hogy beleírod Kowalskit is. :D Márcsak a circus tátárárátátárárrátttáá hiányzott, komolyan vártam, hogy Eric kimegy a teraszra egy szál boxerban, és erotikus csípőmozdulatokkal vegyítve énekli, hogy tátárárátáráráttááá.... majd a végén egy woooaaaaaaaww kiáltás. :D Oké nem. :D
    Fantasztikus volt... annyira szeretem azokat a részeket, amikor Eric mindenben jobb, mint Dan. Várjunk csak! De hisz ez mindig így van. bocsi, Dan, de.. Ericet jobban bírom. ^^ De azért sajnálom a húgodat. :D
    Komolyan nagyon nagyon nagyon jó volt... azt hittem, erre is "borzasztóan rossz" jelzőket illeted majd, de nem.. hmm, érdekes. :D
    Végre! Végre Dan visszamegy Finnországba... ezaz! Most már Erix nyugodt szívvel megmentheti Maya-t, majd egy repülőn megcsókolják egymást és.. awww, dejó lenne... de tudom, hogy meg fogod csavarni, és majd a végére raksz be valami csattanót... áááh de várom már a mentőakciót, komolyan. :D
    Kowalski... oké ez még mindig vicces. :'D
    Imádtam a fejezetet, komolyan. :) Várom a következőt :)
    Cóskollak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága! :D

      Mindenki azon nevet. Kajak ennyire vicces volt?:'D Istenem :P Basszus.. még azt is beleírhattam volna. későn mondtad :( :DD Majd..talán máskor bele csempészem :P Nem fogom elfelejteni :P
      Igen.. azt..elképzeltem. Tetszetős látványt nyújtott :P
      Nagyon jól estek szavaid :) Fantasztikus mi? ;)
      Igen.. a csavar nálam mindig meg van..ahogy most is :P Kiszámíthatatlan vagyok e-téren :P :D
      Köszönöm és mindjárt olvashatod az új részt ;)

      ölel,Vanity

      Törlés
  2. Sziaaa! :D
    Te idefigyelj! Miért csinálod ezt? Most nem tudom,hogy melyik legyen a kedvenc fejezetem. :o xdd
    Én annyiira,de annyira imádom ezt az Ericet! Jól elintézted Dant a helyemben is.. köszi. :DD
    ez a ja lefeküdtem a húgoddal,fu.. kis gonosz. xd és maradjon meg magának ez a kis... (most használom Eric szavait) pöcs. :P
    szegény ethan,úgy sajnálom. de tök izgi lehet nekii! :DD áh,úgy cserélnék vele! :D
    jó most erre muszáj nekem is kitérnem: Kowalski.... :'DDD szakadtam,komolyan. és ez a beöltözés. eric bajusszal............ pff. x'dddd azért riley a történelem tanár se rossz. :'D és jeremy az emos. fu,basszus. :'D fáj a hasam a röhögéstől. sieesss!! kérlek,kérlek,kérlek!!! :DD <3 imádom,áh! :DDD
    Pusz: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :D

      Azért csinálom, mert gonosz vagyok...de ezt te is tudod :P Imádod mi?:P Tudtam én xd
      Mindenki a vége miatt röhög :'D Ennyire vicces volt az, hogy beöltöztek?xd Istenem :D Ha már most fáj a hasad,mi lesz a szavas fejezetnél?:O Ojjaj :D
      Sietek,sietek:P

      ölel,Vanity

      Törlés
  3. Szia :D
    Hallod.. Kowalski? Rég láttam ezt a mesét? Ez most komoly? XDD
    De Eric mekkora hülye XDD Én annyira szeretem :P Elképzelem a kis bajszába haha :P Dan meg.. chh..-.-" örüljön hogy nem lett lelőve.. és milyen jogon gyanúsítgatja Ericet? Azt se tudja eszik e vagy isszák, akkor meg? A kis ujjáig se, ér fel.. most mivel "nyilvános" helyen vagyunk nem mondok csúnyát, de üzenem Dannek hogy nyaljon sót.. sőt inkább ciánt.. chh -.-"
    Ethan zabálni való "lehetünk még egy család" ezt a kiskölyköt minden rész után jobban megszeretem!! Olyan aranyos és makacs, Ericcel akart maradni, édes szíve.. nem akarja újra elveszteni a szüleit, ez érthetős, de jól tette Eric hogy hazaküldte, viszont annak nem örülök hogy Dan most Ethannel van.. komolyan akkor lennék nyugodt ha Daniel eltűnne a színről.. Eric meg mekkora marha "lefeküdtem a húgoddal" persze ezt muszáj volt pont a fiad előtt mondani neki ugye Saade? XDD
    Na jó azt hiszem mára elég is volt belőlem :P Imádtam és akarom gyorsan akövetkezőőőőt :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jenni! :)

      Igen.. öhm.. látod hogy komoly :'D Bocsi..de nem hagyhattam ki xd Minden nap én is ezt hajtogatom :D Nem röhögséges :P
      Dan-t hagyjuk szerintem.. :P Idióta sajnos :\
      Tudod még ennél is jobban szeretni Ethan-t ?:P Aranyos :) De hidd el, Ethan-nek jobb most Dannel. Legalább biztonságban van!
      Sietek és köszönöm hogy írtál :P

      ölel,Vanity

      Törlés
  4. Sziaa!!
    Én megőrülök XD Eric annyira bolond.. és hogy leütötte már azt a kis idegesítő nyomit.. nem csak Ericnek ment sz agyára nekem is .. annyira utálom!! Remélem a következő részben már megmentik Mayát!! Kíváncsi vagyok hogyan kéri Eric számon nem meg hogy reagál ha megtudja h Eric mindent elmondott a fiúnak, akit imádok :D
    Most ennyi lenne, valahogy nem jön az ihlet, de ez nem a rész hibája, mert az nagyon tetszett, csak valahogy nem szált meg a vágy hogy regényt írjak mint a múltkor :P De azért Kowalsikt nekem is ki kell emelnek.. azon még most is nevetek :D
    Várom Maya megmentését és a kövi részt
    Puszi
    ßißi voltam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ßißi! :)

      Dan-t mindenki utálja..mondjuk nem is szántam túlságosan pozitív karakternek :) És lám.ez sikerült is :'D
      Semmi gond, már ennek a kis rövid soraidnak is örülök... tényleg! :)
      hamarosan olvashatod a következő részt :P

      ölel,Vanity

      Törlés
  5. SZIAAA :D
    ÁÁÁ ezeken az álruhákon a végén .. ezektől kikészültem :P Valahogy annyira a szemem előtt vannak, hogy az borzalmas XD Ez már büntetendő hogy ilyen szintű röhögőgörcsöt okozol nekem :P Amit a "Kowalski, helyzetjelentést kérek" mondat nyilvánvalóan nem tett jóvá XD istenem kiborultam XDXD Nem tudom említettem e már -valószínűleg legalább 100szor- de én annyira szeretem az Eric szemszöget, mióta abba írod a történetet folynak a könnyeim annyit röhögök rajta :D
    Dan meg ennyire hülye? Meg akar halni? Komolyan muszáj ennek mindig felbosszantani Ericet? De most végre eltűnt a színről, nem hátráltatja Maya megmentését... bár el tudom képzelni hogy Mayának jobb ott ahol most van, mert Eric nem éppen jó hangulatában van mostanság, és a hazugság amit Mays beadott Ethannek sem derítette jobb kedvre... várom nagyon már!!
    A kedvenc részem az vol amikor Ethan megölelte Ericet, az annyira édes volt :)
    És még egyszer ki kell térnem az álruhára... ezek tiszta állatok XDXD
    Várom a kövit, ami a játék alapján nem kicsit lesz vicces :D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Roxii! :)

      Azon mindenki kikészült, ahogy a Kowalski-s kérdésen is :D Az..nagyon tetszett mindenkinek, úgy hogy örülök, hogy nem hagytam ki :'D
      Szeretek röhögő görcsöt okozni nektek, úgy hogy készülj Roxii a szavas fejezetre :$$ Kész káosz lesz azt hiszem :P
      Dan ostoba. Többet nem tudok róla mondani(vagy nem akarok, mert nem érdemes:'D)
      Sietek a következővel és a szavas fejezet az a 11-12 rész lesz..szóval arra még egy kicsit várnotok kell :)

      ölel,Vanity

      Törlés
  6. Szia Drága Vanity!

    Gyorsan röppen ide neked egy kis összefoglaló, hogy aztán erről a részről írhassak. :D
    El sem hiszem, hogy képes voltál megint szétszedni őket! Komolyan ne csináld többet! :D Amúgy nem kicsit leesett az állam, mikor megszületett a kisfiú, és erre ráadásul mikor következőleg látjuk már hat éves, és úúúú, Eric most ismerte meg... Kemény dolgok ezek. Ettől függetlenül imádom, ahogy kezelik az ügyet, és hogy Maya ennyi év után még mindig szerelmes a fiúba, és volt arca elé állni. Ericen meg állandó jelleggel behalok, imádom! Főleg azért, mert nem adja fel, és ott van Mayának, még szembe is száll a jelenlegi pasival, hogy visszakapja őt.
    Szóval tetszik az egész új évad, a kisfiú egyenesen haláli, és hihetetlen okos. Rájöttem arra is, hogyha te kikötsz ott, hogy írni fogsz, esetlegese egy könyvet, az biztosan egy hasonló műfaj lesz. Kifejlődtél! :)

    Ez a rész pedig.. kemény. :D Dan végre megkapta a harcot, amiért már egész keményen teker a buzi beszólásaival, szóval remélem sikerült annyira felhergelnie Ericet, hogy most az addig nem áll le, amíg vissza nem kapja a fia anyját. Viszont Dan részéről szép húzás volt felhozni az aktás dolgot, kár, hogy nem jött be, és hogy igencsak fájni fog, ha felébred. :D
    A lefeküdtem a húgoddal rész kellett, imádtam! :D
    Várom Ibizát, azt, hogy megmentsék Mayát, és hogy a viszontlátás hevében elcsattanjon egy boldog csók.
    A Kowalskis kérdés volt a fejezet fénypontja, még! :D
    Siess, kíváncsi vagyooook!
    Csókollak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :))

      Én pedig megpróbálok egy összeszedett választ adni neked :P
      Tudod milyen vagyok..ismersz már! :D Még megfogom tenni párszor, hogy úgy ha megakarsz verni, akkor már előre félek. aucs :D
      Eric nem adja fel, és nem fog leállni! De sajnos, ahogy ő is mondta, Dan-é lesz a dicsőség még így is. Nagyoon örülök, hogy tetszik az új évad, és köszönöm a dicsérő szavakat is! :) Nekem ez sokat jelent! Nem mellesleg nagyon jó azt hallani, hogy kifejlődtem :)

      Dan megkapta a magáét bizony! És a válaszom, igen, sikerült neki felhergelnie Ericet! ;)
      Arra a csókra pedig még várni kell... de lassan annak is eljön az ideje, maximum nem lesz boldog :P
      Hamarosan olvashatod a következő és köszönöm, hogy írtál nekem :)

      ölel,Vanity

      Törlés
  7. Szia! :D
    Utolértem magam! Egyébként én voltam az, aki felvetette, hogy tegyél fel képet Ethan-ről, és a komi végén linkelek is neked egy képet, ami nagyon cuki szerintem. :D Csak annyit, hogy remélem ez a kiskölyök összehozza a végén anyut és aput! :D Az előző részben az önfeláldozós jelenet tetszett a legjobban, ebben pedig, mikor Ethan visszarohant Erichez. Szegény olyan rövid ideje ismeri és már apának szólítja! Utálom ezt a Dan gyereket! Végre megkapta, amit már érdemelt volna! :D Remélem mihamarabb kimentik Mays-t is, aki otthagyja Dan-t és visszamegy Eric-hez és minden rendben lesz...vagyis, mégsem minden, mert akkor vége lenne a történetnek. :( Amit még nem akarok! :D Bocsi a szóismétlésekért. :)A játékhoz pedig gondolkodom a szavakon! :) Kíváncsi vagyok mit akarsz belőle kihozni. :D Remélem abból írod a következő fejezetet! :D Vicces lesz főleg, hogy láttam az egyik komiban egy "guminő" szócskát.xD
    Várom a kövit!
    Puszik Neked és ihletekben gazdag napokat! :)
    L.

    Ui: itt a kép egy kisfiúról. :) Én csak ilyennek tudom elképzelni Ethan-t. :)
    http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&biw=1366&bih=666&tbm=isch&tbnid=Ipp4UPiyOqaZ3M:&imgrefurl=http://zsuki.tumblr.com/post/4287714460&docid=jkGkBmZtbHMhWM&imgurl=http://25.media.tumblr.com/tumblr_lj16t9jGwv1qcim9oo1_400.jpg&w=400&h=330&ei=cd0SUPSaG8vrsgaxq4GoDg&zoom=1&iact=hc&vpx=600&vpy=154&dur=443&hovh=204&hovw=247&tx=114&ty=161&sig=103196786673201775560&sqi=2&page=1&tbnh=154&tbnw=171&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:3,s:0,i:77

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lauren! :)

      Köszönöm a képet.. én mondjuk nem így képzeltem el Ethan-t, de találtam egy képet valakiről..szóval, lehet megmutatom majd :P
      Hát.. valamilyen szinten, igen, ő fogja összehozni őket! :) De Dan nem fog eltűnni csak úgy, hiszen az évad végén visszatér, és egy hatalmas port kavar Eric életében, ami.. nem lesz valami szép tőle. Nem lesz az olyan egyszerű :\
      Majd meglátom mit tehetek a történettel kapcs. Nagyon töröm a buksim egy negyedik évadon, de egyszerűen nem akar ötlet jönni afelől :\ DE, nem adom fel ;) Ha ennek a történetnek még is vége szakadna.. nem tűnnék el!
      Várom a te három szavadat is természetesen és a szavas fejezet nem a következő lesz, hanem a 11-12 ;)
      Köszönöm, és neked is!

      ölel,Vanity

      Törlés